Αναζήτηση
  • Misa Team

Με ποιο τρόπο πρέπει να τοποθετώ τα διακοσμητικά αντικείμενα;

Ενημερώθηκε: Μαρ 21

Το πώς τοποθετείτε τα διακοσμητικά σας αντικείμενα μέσα σε ένα χώρο έχει μεγάλη σημασία ώστε να δείχνουν όμορφα στιλιστικά. Διαβάστε τους παρακάτω χρήσιμους κανόνες:


1. Για να τοποθετήσετε τα διακοσμητικά αντικείμενα στο τραπεζάκι του σαλονιού χρησιμοποιήστε δισκάκια για να ομαδοποιήσετε ομοειδή αντικείμενα όπως αρωματικά κεριά, βάζα και ολοκληρώστε το ντεκόρ με μερικά βιβλία.


2. Για να διακοσμήσετε μια κονσόλα χρειάζεστε ένα ψηλό φωτιστικό, ένα κάδρο και μερικά διακοσμητικά βάζα.


3. Δημιουργήστε ένα οπτικό παιχνίδι σε ένα μικρό τραπεζάκι επιλέγοντας γεωμετρικά σχήματα. Μπορείτε να βάλετε μερικές διακοσμητικές σφαίρες και ένα ορθογώνιο κουτί.


4. Παίξτε με τις αντιθέσεις. Βάλτε λευκά σερβίτσια σε ένα σκουρόχρωμο έπιπλο ή σκούρα διακοσμητικά σε ένα ανοιχτόχρωμο.


5. Δώστε αρμονία στα ασύμμετρα αντικείμενα τοποθετώντας τα με επιδέξιο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; Βάλε σε μια γωνιά όλα τα ασύμμετρα σε ύψος και φάρδος διακοσμητικά σας και στην άλλη γωνία βάλτε ένα κάδρο πιο ψηλό από αυτά για να δημιουργήσετε μια όμορφη και ενδιαφέρουσα αντίθεση και διαβάθμιση στο ύψος.


6. Ο κανόνας αυτός λέγεται «ο ρυθμός του ματιού». Τοποθετήστε διάφορα έπιπλα και αντικείμενα κατά σειρά ύψους ώστε το μάτι να πηγαίνει αυτόματα από το ένα στο άλλο. Παρατηρήστε την αλληλουχία: Ένας ολόσωμος καθρέφτης οδηγεί το μάτι στο ψηλό φωτιστικό πάνω στην κονσόλα και με τη σειρά του στο σκαμπό κάτω από αυτήν.


179 προβολές0 σχόλια