Αναζήτηση
  • Misa Team

Ψάθινα καλάθια: η απάντηση στο πρόβλημα της σωστής οργάνωσης!

Ενημερώθηκε: Μαρ 21

Τα ψάθινα καλάθια είναι μία πολύ έξυπνη λύση για όλα τα σπίτια, ανεξαρτήτως διακόσμησης και ύφους καθώς στην αγορά θα βρείτε διαφορετικά χρώματα και στιλ.


Στο σαλόνι, στην τραπεζαρία, στην κουζίνα ακόμα και στο μπάνιο. Γεμάτα και άδεια. Όπως κι αν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. Μπορείτε να τα ακουμπήσετε στο πάτωμα, να τα βάλετε πάνω στα ράφια ή το τραπέζι σας ,μπορείτε ακόμα να τα τοποθετήσετε στον τοίχο ως διακοσμητικά με πιο ρουστίκ διάθεση.


Στην αγορά θα βρείτε καλάθια κάθε μεγέθους, ανοιχτά ή κλειστά και σε διαφορετικές ποιότητες και αποχρώσεις και με  ακρυλικό χρώμα ή αγοράζοντας χρώματα σε σπρέϊ μπορείτε και να τα βάψετε


Εύκολα θα τα προσαρμόσετε σε κάθε χώρο, ανεξάρτητα από το στυλ διακόσμησής του και θα αναδειχθούν πολύ καλύτερα αν συγκεντρώσετε περισσότερα από ένα στο ίδιο σημείο ή συνδυάσετε μεταξύ τους καλάθια που εξυπηρετούν διαφορετικές χρήσεις πχ κάποια ως αποθηκευτικά κουτιά μαζί με ένα αντίστοιχο φωτιστικό ή κασπώ για μια γλάστρα, ένα καλάθι-φωτιστικό ή αν τα συνδυάσετε στον ίδιο χώρο με επίσης ψάθινα στοιχεία όπως ρατάν έπιπλα, ένα ψάθινο στόρι ή χαλί.


132 προβολές0 σχόλια