top of page
Αναζήτηση
Εικόνα συγγραφέαMisa Team

Πως να κάνετε στον σύντροφο σας ένα ''δώρο εμπειρία'' την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου;

Έγινε ενημέρωση: 21 Μαρ 2021


Καθώς η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει δείτε πως μπορείτε να εντυπωσιάσετε τον αγαπημένο σας χαρίζοντάς του το πιο ξεχωριστό δώρο...


Η νέα τάση, που τα τελευταία χρόνια αρχίζει να κερδίζει οπαδούς στην Ελλάδα είναι τα δώρα εμπειρίας! Και τι καλύτερο από το να προσφέρετε ως δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στον συντροφό σας την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης κάνοντας του ένα ''βιωματικό δώρο'' που θα τον βοηθήσει να διώξει το στρες και το άγχος!

Πως θα γίνει αυτό; Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1.Φτιάξτε το κατάλληλο σκηνικό, ανάβοντας αρωματικά κεριά στο μπάνιο και γύρω από την μπανιέρα.

Η μυρωδιά μπορεί να αλλάξει τη διάθεση του συντρόφου σας,καθώς η αρωματοθεραπεία έχει πολλά πλεονεκτήματα.


2.Βρείτε την κατάλληλη μουσική επιλογή που θα ηρεμήσει τις αισθήσεις.

Αναζητήστε τραγούδια στο διαδίκτυο όπως ''spa music'' και ''meditation music''.


3.Γεμίστε την μπανιέρα με ζεστό νερό και αφρόλουτρο που περιέχει ωφέλιμα συστατικά και χαλαρωτικά αρώματα βασισμένα σε αιθέρια έλαια.


4.Φροντίστε την στιγμή που ο σύντροφος σας βγει από την μπανιέρα να ενυδατωθεί σωστά,καθώς είναι η καλύτερη στιγμή για να του κάνετε μασάζ στο σώμα με ενυδατική κρέμα.


5.Τέλος,χαρίστε του την πιο αγχολυτική εμπειρία ψεκάζοντας το μαξιλάρι και τα σεντόνια με το αρωματικό Pillow Mist λεβάντας,που διώχνει το στρες,το άγχος και ρίχνει τους παλμούς της καρδιάς.


Αυτή η ημέρα σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη αφού θα έχετε αναζωογονήσει το σώμα και το πνεύμα του συντρόφου σας,προσφέροντάς του μια μαγική εμπειρία χαλάρωσης!




396 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page