top of page
Αναζήτηση
Εικόνα συγγραφέαMisa Team

Μέλλουσα μαμά: Οι καλύτερες ιδέες για δώρο από 6€ εώς 36€!

Έγινε ενημέρωση: 21 Μαρ 2021

Για να είναι πετυχημένο ένα δώρο θα πρέπει να κάνει τον παραλήπτη του να χαμογελάσει. Αν όμως συνδυάζει και την χρηστικότητα, τότε σίγουρα είναι το ιδανικό. Πολλές φορές αυτός ο συνδυασμός είναι που σε δυσκολεύει με κάποια συγκεκριμένα δώρα, όπως αυτά που πρόκειται να κάνεις σε μία μέλλουσα μαμά.


Ανάλογα το budget σου αλλά και το χαρακτήρα της μέλλουσας μαμάς, εδώ θα βρεις το ιδανικό δώρο για εκείνη και το μωράκι της. Όλα έχουν πρακτική σημασία, αλλά σίγουρα δεν μένουν εκεί. Είναι καλαίσθητα, πρωτότυπα και τα περισσότερα χρήσιμα γι’ αυτή την ξεχωριστή περίοδο της ζωής της.



Diffuser & Scented Candle Sandalwood

Το αρωματικό κερί και το αρωματικό χώρου με sticks είναι ίσως το πιο πρακτικό δώρο που μπορείς να κάνεις στη μέλλουσα μαμά. Θα τα χρησιμοποιήσει αρκετά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ παράλληλα θα την χαλαρώσει και θα τις χαρίσει στιγμές αρωματοθεραπείας.




Macrame Rainbow Sunshine

Λογικά θα έχει αρχίσει ήδη να σκέφτεται την διακόσμηση του παιδικού δωματίου της. Σύντομα όμως θα ξεκινήσει την οργάνωση και θα το γεμίσει με έπιπλα και αξεσουάρ για το μωρό. Αυτό το χειροποίητο βαμβακερό διακοσμητικό τοίχου λοιπόν, να είσαι σίγουρη ότι θα κάνει τη μέλλουσα μαμά να πετάξει από τη χαρά της.




Ironing Spray Talc Musk

Το homewear θα βρει την απόλυτη χρήση του σε πολύ λίγο. Αναγκαστικά οι ώρες που θα περνάει μέσα στο σπίτι ως έγκυος αλλά κυρίως ως μαμά θα είναι περισσότερες από αυτές που έχει συνηθίσει. Επομένως, καλό είναι να αισθάνεται όμορφη με τα άνετα ρούχα της και εδώ έρχεται το σπρεί σιδερώματος σε άρωμα Talc Musk - το απόλυτο άρωμα και για τα ρούχα της μητέρας αλλά και για τα ρούχα του μωρού - με μοναδικό άρωμα πούδρας και καθαριότητας.





Shower Gel & Body Lotion Oud

Αυτά τα προϊόντα θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από κάθε γυναίκα. Εννοείται ότι μία μέλλουσα μαμά θα τα χαρεί περισσότερο για πολλούς λόγους.





Vegetal Soap Talc Musk

Ένα από τα πιο χρήσιμα δώρα που μπορείς να κάνεις στην έγκυο φίλη σου. Αυτό το αγνό φυτικό σαπούνι θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει για το πρόσωπο, για τα χέρια και για το σώμα.



763 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page