top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαMisa Team

5 must-have προϊόντα σώματος κάτω από 15 ευρώ !

Έγινε ενημέρωση: 21 Μαρ 2021

Το καλοκαίρι μπορεί να φοράμε ενυδατική, να απλώνουμε το αντηλιακό στο σώμα μας πριν βγούμε στην παραλία, αλλά πολλές φορές θεωρούμε πολυτέλεια αυτά τα 5-6 παραπάνω λεπτά στο μπάνιο μας.


Παρόλα αυτά τα παρακάτω προϊόντα όχι μόνο δεν είναι περιττά, αλλά είναι από τα must have του μπάνιου σας. Είναι αυτά που θα κάνουν την επιδερμίδα σας ακόμη πιο τέλεια, πιο μεταξένια και λαμπερή.Κι αυτό γιατί αναζωογονούν την επιδερμίδα δίνοντας θρεπτικά συστατικά .Αν ψάχνετε για νέα προϊόντα σώματος για το καλοκαιρινό σας νεσεσέρ και διαθέτετε μέχρι 15 ευρώ, δείτε την παρακάτω λίστα:


  1. Body Oil Caramelized Vanilla

Ενυδάτωση και λάμψη ταυτόχρονα: αυτό είναι το τέλειο πακέτο. To iconic body oil της Misa με άρωμα καραμελωμένης βανίλιας.Η λάμψη είναι 100% φυσική και είναι φιλικό προς το δέρμα. Περιέχει 100% συστατικά φυσικής προέλευσης και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε

καθημερινά.

2. Shower Gel Magnolia Tuberose


Η φυσική φρεσκάδα της μανώλιας και η ζουμερή φρεσκάδα της τουμπερόριζας συνδυάζονται και αναδεικνύουν τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας, αφήνοντας την απαλή και μυρωδάτη.



3. Vegetal Soap Talc Musk


Με ουδέτερο pH απομακρύνει απαλά τους ρύπους δημιουργώντας αίσθηση αναζωογόνησης και συμβάλλει στην αντιμικροβιακή δράση του προϊόντος. Η επιδερμίδα παραμένει αναζωογονημένη, ενυδατωμένη και εξαιρετικά βελούδινη. Τέλος, το πουδρέ άρωμα την αφήνει απαλά αρωματισμένη.Κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα.




4. Hand Cream Talc Musk


Η γλυκερίνη και το έλαιο Olus απομακρύνουν το θαμπό και ξηρό δέρμα, αφήνοντας τα χέρια λεία και βαθιά ενυδατωμένα.



5. Body Lotion Oud


Το Dicaprylyl Carbonate παρέχει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα, ενώ η βιταμίνη Ε ενισχύει τη διεργασία φυσικής ανάπλασης του δέρματος. Έχει ανάλαφρη φόρμουλα και μυρίζει υπέροχα.










Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page