top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαMisa Team

Beauty Cocooning: 5 πράγματα που θα σας χαλαρώσουν όσο μένετε σπίτι

Έγινε ενημέρωση: 21 Μαρ 2021

O όρος «cocooning» δημιουργήθηκε το 1981 από τη συγγραφέα και σύμβουλο marketing, Faith Popcorn. Η ίδια είχε προβλέψει πως ο όρος θα γινόταν trend, και πράγματι έγινε μόδα, κάτι το οποίο ανέπτυξε σε άρθρο της το 1986 στον New Yorker. H Faith Popcorn αναγνώρισε την τάση (του να μένεις στο σπίτι) ως εμπορικά ορθή, το 1990, όταν και το ηλεκτρονικό εμπόριο γνώρισε την πρώτη του άνθιση στις ΗΠΑ.

Πλέον, ο όρος “cocooning” έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται γενικά και σε άλλους κλάδους- τομείς όπως στις κοινωνικές επιστήμες, στο marketing, στην ανατροφή των παιδιών, στην οικονομία κλπ.

Εσείς βάζετε τη διάθεση και εμείς σας δείχνουμε ποια είναι τα 5 beauty πράγματα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το τέλειο σκηνικό για beauty cocooning.


1. Φτιάξτε ένα ρόφημα που θα σας χαλαρώσει


Απολαύστε ένα παγωμένο τσάι που θα γλυκάνει την καρδιά σας και θα διεγείρει τις αισθήσεις σας,ή ένα ποτήρι κρασί.


2. Ανάψτε ένα αρωματικό κερί και δημιουργήστε την πιο cozy ατμόσφαιρα στο σπίτι σας


Ήρθε η ώρα να «μεταμορφώσετε» την ατμόσφαιρα του χώρου σας με ένα χαλαρωτικό αρωματικό κοκτέιλ από μανώλια, τουμπερόριζα και εσπεριδοειδή. Το κερί Magnolia Tuberose διαρκεί 35 ώρες και περιλαμβάνει ξύλινο καπάκι.



3. Βάλτε μία μάσκα που θα θρέψει την επιδερμίδα του προσώπου σας


Απλώστε ένα λεπτό προς κανονικό στρώμα σε καθαρή επιδερμίδα και αφήστε το για 5 έως 10 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Χρησιμοποιήστε τη μάσκα 2 - 3 φορές την εβδομάδα.


4. Μετατρέψτε το μπάνιο σας σε μία απολαυστική εμπειρία, επιλέγοντας το πιο λαχταριστό αφρόλουτρο


Ο πυκνός, πλούσιος αφρός που σχηματίζει το αφρόλουτρο Cashmere χαλαρώνει και ηρεμεί τις αισθήσεις, και αφήνει το δέρμα στο τέλος πολύ απαλό προσφέροντας στο δέρμα ισορροπημένη ενυδάτωση και προστασία. Εφαρμόστε το στο σφουγγάρι ή τοποθετήστε το κάτω από τη βρύση του μπάνιου με τρεχούμενο νερό, έτσι ώστε να δημιουργήσεις ελαφρά αρωματισμένες φυσαλίδες στη μπανιέρα σας.



5. Φροντίστε την επιδερμίδα του σώματός σας


Το καλύτερο αντίδοτο κατά της ξηρότητας και του άγχους. Το body lotion Oud εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και λάδι Olus , διεισδύει γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα για 48 ώρες. Η επιδερμίδα ανανεώνεται και ανακτά την ευελιξία και τη φωτεινότητά της. Plus, το άρωμα του βοηθάει το μυαλό να χαλαρώσει, ενώ παράλληλα, αφήνει την επιδερμίδα σας καθαρή και ελαφρώς αρωματισμένη. Απλώστε το καθημερινά μετά το ντους, σε όλο το σώμα.






118 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page