top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαMisa Team

Πόσο σημαντικό είναι το body scrub το καλοκαίρι για το σωστό μαύρισμα;

Αρχίζουμε να το σκεφτόμαστε από τον Μάιο και κάνουμε τα πάντα για να αποκτήσουμε με ασφάλεια το τέλειο μαύρισμα. Η επιδερμίδα μας ανανεώνεται κάθε 28 μέρες περίπου, ενώ όσο μεγαλώνουμε ο ρυθμός ανανέωσης πέφτει που σημαίνει ότι μπορεί να ανανεώνεται ανά 40 μέρες. Με τον καιρό στην επιφάνεια της επιδερμίδας μας συγκεντρώνονται νεκρά κύτταρα τα οποία πρέπει να φύγουν για να “ανέβει” η νέα λαμπερή και φωτεινή επιδερμίδα. Ο σωστότερος τρόπος για να φύγουν αυτά τα νεκρά κύτταρα, το νεκρό δηλαδή δέρμα, είναι με την απολέπιση. Για να μαυρίσεις άψογα, βαθιά και σωστά, πρέπει να κάνεις απολέπιση και πάρα πολύ καλή ενυδάτωση. Μόνο έτσι, έχοντας δηλαδή διώξει τα νεκρά κύτταρα θα βοηθήσεις την επιδερμίδα σου, μεταξύ άλλων, να μαυρίσει σωστά και ομοιόμορφα κι επιπλέον το μαύρισμα αυτό να είναι λαμπερό.

Κάνε scrub οπωσδήποτε πριν φύγεις για διακοπές και παρ’το και μαζί σου για να κάνεις μια φορά την εβδομάδα, αλλά μόνο βράδυ, ώστε να μην έρθεις σε απευθείας επαφή με τον ήλιο και σε επιδερμίδα που δεν έχει καεί από τον ήλιο! Επίσης, οι κινήσεις σου πρέπει να είναι απαλές και κυκλικές. Ξεκίνησε από τα πόδια προς τα πάνω και άφησέ το 4-5 λεπτά προτού ξεπλύνεις!

Επειδή και οι ευαίσθητες επιδερμίδες έχουν ανάγκη να απαλλαγούν από τα νεκρά κύτταρα, χωρίς όμως να τραυματιστούν, αυτό το body scrub με τους πολύ λεπτούς κόκκους της Misa είναι απόλυτα εξειδικευμένο! Περιέχει κόκκους από powder αμυγδάλου και φουντουκιού, βιταμίνη Ε που έχει αντιοξειδωτική δράση, όπως και Olus Oil που βοηθάει στην ενυδάτωση της επιδερμίδας σας. Το Body Scrub της MISA με τις απαλές κινήσεις μασάζ βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος, στην σμίλευση της επιδερμίδας αλλά και στην ενυδάτωση. Διαθέσιμο στα δύο best seller αρώματα: Talc & Musk και Caramelized Vanilla!




Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page