top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαMisa Team

Αϋπνία και άγχος στις γιορτές; Πείτε αντίο με αυτό το πρωτοποριακό προϊόν!

Έγινε ενημέρωση: 21 Μαρ 2021

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε συνδυάσει τις γιορτές με μια ευχάριστη και ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, με χαλάρωση και ξεκούραση. Είναι όμως μία μερίδα ατόμων που η ιδέα των γιορτών τους προκαλεί άγχος. Και αυτό το άγχος είναι τόσο ισχυρό που πολλές φορές επισκιάζει την ευχάριστη ατμόσφαιρα και το νόημα των γιορτών.


Μπορούμε να περάσουμε αξέχαστα στις γιορτές, να είμαστε εντάξει με τις υποχρεώσεις μας, να βρούμε χρόνο για τους ανθρώπους που αγαπάμε και όλα αυτά χωρίς να μας καταβάλει το άγχος και κάνοντας ξεκούραστο ύπνο χάρη στο Pillow Mist με άρωμα λεβάντας.


Σε σχετικές μελέτες, έχει αποδειχθεί ότι το άρωμά της λεβάντας επιβραδύνει το ρυθμό της καρδιάς όπως και την πίεση του αίματος και φέρνει σε μια κατάσταση ηρεμίας. Τα αποτελέσματα των ερευνών αυτών, στις οποίες συμμετείχαν άνθρωποι διαφόρων ηλικιών, αναφέρουν ότι είναι σημαντικός παράγοντας στην ενίσχυση ενός ξεκούραστου ύπνου.

Το φυτό αυτό είναι ισχυρός σύμμαχος κατά της αϋπνίας, κυρίως σε περιπτώσεις ανθρώπων που η αϋπνία δεν σχετίζεται με ιατρικούς λόγους, όπως η κατάθλιψη.


Ψεκάστε το μαξιλάρι σας και τα σεντόνια σας με μερικές σταγόνες του Pillow Mist και απολαύστε ξεκούραστο ύπνο χωρίς να μετράτε προβατάκια..



57 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page