top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαMisa Team

Πως να επαναχρησιμοποιήσετε τις άδειες συσκευασίες από τα προϊόντα Misa;

Έγινε ενημέρωση: 22 Νοε 2022

Πολλές φορές θέλουμε να επαναχρησιμοποιήσουμε τις άδειες συσκευασίες των προϊόντων που έχουμε τελειώσει από το να τις ανακυκλώσουμε και είναι η καλύτερη λύση για το περιβάλλον αλλά και το πορτοφόλι μας εάν γίνουμε πιο δημιουργικοί και δώσουμε νέα ζωή στις άδειες συσκευασίες.

Παρακάτω έχουμε μερικές συμβουλές σχετικά με το πως να επαναχρησιμοποιήσετε τις άδειες συσκευασίες Misa στο σπίτι σας:


Πουγκί από τις αρωματικές πέτρες για ντουλάπες και συρτάρια


Μία ωραία λύση θα ήταν να αποθηκεύσετε τα κοσμήματα σας σε αυτά τα πουγκιά από οργάντζα. Με αυτό τον τρόπο και θα είναι ευδιάκριτα ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποιο κόσμημα θέλετε αλλά και δεν θα μπλέκονται μεταξύ τους όπως κάποια κολιέ ή βραχιόλια με λεπτές αλυσίδες.


Γυάλινη συσκευασία από το αρωματικό κερί


Η άδεια συσκευασία από το αρωματικό κερί μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους όπως το να αποθηκεύσετε σφουγγαράκια ή πινέλα του μακιγιάζ όπως και να γίνει ένα πολύ όμορφο γλαστράκι για φυτά.






Μπουκάλι από το σπρέι σιδερώματος


Το σπρέι σιδερώματος χάρη στην αντλία του μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν νεροπίστολο για τα παιδιά τους καλοκαιρινούς μήνες ή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φρεσκάρετε τα φυτά σας ψεκάζοντάς τα με καθαρό νερό μία φορά την εβδομάδα.


Φιάλη του Diffuser


Πρώτα θα πρέπει να πλύνετε καλά την φιάλη και μετά μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ως κηροπήγιο ή ως βάζο για ένα μικρό μπουκέτο με λουλούδια. Εναλλακτικά μπορείτε να αφήσετε τα παιδιά σας να ζωγραφίσουν πάνω στο μπουκάλι ή να κολλήσουν βότσαλα και να δημιουργήσουν μια παραθαλάσσια ατμόσφαιρα.

Ελπίζουμε ότι αυτές οι συμβουλές να σας έδωσαν κάποια έμπνευση για εναλλακτική χρήση, οπότε μην πετάξετε τις άδειες σας συσκευασίες ακόμα!




334 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page