top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαMisa Team

Τα πάντα για ένα σπίτι γεμάτο ευχάριστες μυρωδιές!

Έγινε ενημέρωση: 21 Μαρ 2021

Οι περισσότεροι από εμάς τις ευχάριστες μυρωδιές τις έχουμε συνδυάσει με σημαντικές στιγμές της ζωής μας. Εξάλλου όταν μπαίνετε σε ένα σπίτι η πρώτη εντύπωση είναι η μυρωδιά και μετά η διακόσμηση στους χώρους. Γι’ αυτό και μία άσχημη μυρωδιά στο σπίτι μας θα δώσει μια κακή εντύπωση στους άλλους ακόμη και αν η διακόσμηση του είναι πολύ καλή.



Ένας εξαιρετικός τρόπος για να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει υπέροχα είναι να χρησιμοποιήσετε τα αρωματικά χώρου με sticks, καθώς τα sticks που περιέχει απορροφούν τα αρωματικά έλαια από το μπουκάλι και τα διασκορπίζουν στον αέρα του σπιτιού σας. Αυτή είναι μια ιδανική λύση για να αρωματίσετε μέρη του σπιτιού σας που πάντα θα θέλετε να μυρίζουν όμορφα χωρίς να είσαστε συνέχεια εκεί όπως με την χρήση ενός αρωματικού κεριού.


Τρόπος χρήσης:

Ξεβιδώστε και αφαιρέστε το πώμα από το γυάλινο μπουκάλι και τοποθετήστε τα sticks μέσα στο αρωματικό έλαιο. Για να ανανεώσετε την μυρωδιά αναστρέψτε τα sticks.

Να είστε προσεκτικοί καθώς γυρίζετε τα sticks, καθώς τα αρωματικά έλαια μπορούν να σας λερώσουν κατά την αναστροφή τους.

Συμβουλές και tips

1. Τοποθετήστε το αρωματικό χώρου με sticks σε ένα μέρος υψηλής κυκλοφορίας (όπως διάδρομος), ώστε το άρωμα να διασκορπιστεί σε όλο το χώρο με την κυκλοφορία του αέρα. Ένα άλλο υπέροχο σημείο είναι ακριβώς δίπλα από την πόρτα ενός δωματίου, ώστε να πάρει το άρωμα η κυκλοφορία του αέρα καθώς εισέρχεστε στο δωμάτιο. Γενικά σκεφτείτε το αρωματικό χώρου με sticks ως ένα μπουκέτο λουλουδιών που θα μυρίσετε το όμορφο άρωμά τους καθώς θα περπατάτε από μπροστά τους.


2. Αναποδογυρίστε τα sticks για να ανανεωθεί η μυρωδιά. Μπορείτε να αναστρέψετε λίγα sticks ή όλα ανάλογα με την ένταση της μυρωδιάς που επιθυμείτε. Λάβετε υπόψη σας όσα περισσότερα sticks αναστρέφετε, τόσο πιο γρήγορα θα εξατμιστεί και το αρωματικό έλαιο.


3. Επιλέξτε το σωστό μέγεθος σε ml για το χώρο που θα θέλατε να αρωματίσετε. Όσα περισσότερα είναι τα ml του αρωματικού χώρου, τόσο περισσότερο είναι το άρωμα που διαχύει στο χώρο.


4. Ένα όμορφο αρωματικό χώρου με sticks δεν αρωματίζει απλά τον χώρο σας αλλά τον δίνει και μια νότα ομορφιάς στην διακόσμηση του.




1.462 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page