top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαMisa Team

5 must-have προϊόντα σώματος κάτω από 15€!

Η χειμερινή περιποίηση είναι απαραίτητη που πολλές φορές θεωρούμε πολυτέλεια, αλλά αυτά τα 5-6 παραπάνω λεπτά στο μπάνιο μας, θα προσφέρουν στην επιδερμίδα σου θρεπτικά οφέλη στο μάξιμουμ.

Έτσι τα must have του μπάνιου σας είναι αυτά που θα κάνουν την επιδερμίδα σας ακόμη πιο τέλεια, πιο μεταξένια και λαμπερή. Κι αυτό γιατί αναζωογονούν την επιδερμίδα δίνοντας θρεπτικά συστατικά. Αν ψάχνετε για νέα προϊόντα σώματος μέχρι 15 ευρώ, δείτε την παρακάτω λίστα:

  • Body Oil Talc & Musk

Ενυδάτωση και λάμψη ταυτόχρονα: αυτό είναι το τέλειο πακέτο. Το iconic body oil της Misa με άρωμα πούδρας και καθαριότητας. Η λάμψη είναι 100% φυσική και είναι φιλικό προς το δέρμα. Περιέχει 100% συστατικά φυσικής προέλευσης και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε

καθημερινά.


  • Shower Gel Magnolia Tuberose

Η φυσική φρεσκάδα της μανώλιας και η ζουμερή φρεσκάδα της τουμπερόριζας συνδυάζονται και αναδεικνύουν τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας, αφήνοντας την απαλή και μυρωδάτη.


  • Body Lotion Magnolia & Tuberose

Η κρέμα σώματος Magnolia & Tuberose παράγεται από ένα γαλάκτωμα φυτικών ελαίων και θα κάνει το δέρμα μαλακό και βελούδινο, ενώ η βιταμίνη Ε ενισχύει τη διεργασία φυσικής ανάπλασης του δέρματος. Έχει ανάλαφρη φόρμουλα και μυρίζει υπέροχα.


  • Hand Cream Magnolia & Tuberose

Η γλυκερίνη και το έλαιο Olus απομακρύνουν το θαμπό και ξηρό δέρμα, αφήνοντας τα χέρια λεία και βαθιά ενυδατωμένα.


  • Vegetal Soap Cotton

Με ουδέτερο pH απομακρύνει απαλά τους ρύπους δημιουργώντας αίσθηση αναζωογόνησης και συμβάλλει στην αντιμικροβιακή δράση του προϊόντος. Η επιδερμίδα παραμένει αναζωογονημένη, ενυδατωμένη και εξαιρετικά βελούδινη. Κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα.



285 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page