top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαMisa Team

5 Ιδέες για να ανανεώσεις το μπαλκόνι σου με οικονομικό τρόπο!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από το ανανεώσεις τη διάθεση σου το καλοκαίρι, αρκεί να δώσεις χρώμα και στυλ στο μπαλκόνι σου. Με αυτό τον τρόπο όταν θέλουμε να αλλάξουμε τη διακόσμηση ενός χώρου οικονομικά, το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να ελέγξουμε ποια από τα ήδη υπάρχοντα αντικείμενα μας αρέσουν και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ξανά, αλλάζοντάς τα λίγο ώστε να μας δώσουν μια ιδέα ανανέωσης του χώρου.


1. Μία οικονομική λύση για καθίσματα είναι και οι παλέτες. Τις παλέτες μπορούμε να τις βρούμε εύκολα σε καταστήματα με ξυλεία όπου πωλούνται καινούριες. Με λίγο βερνίκι κατάλληλο για ξύλο μπορούμε να τις χρωματίσουμε, να τις ενώσουμε και να φτιάξουμε ακόμη και έναν ολόκληρο καναπέ. Λίγες μαξιλάρες επάνω για μεγαλύτερη άνεση και το σαλονάκι για το καθιστικό της βεράντας είναι έτοιμο.


2. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη βεράντα είναι ο φωτισμός. Χρησιμοποιήστε διάφορα μεγέθη φαναριών μαζί και δημιουργείστε μικρές συλλογές για να έχετε περισσότερο φως. Ένα ακόμη τρόπος να γεμίσετε φως και ρομαντισμό τη βεράντα σας είναι να χρησιμοποιήσετε αρωματικά κεριά σε διάφορες επιφάνειες της βεράντας.


3. Οι κουρτίνες στη βεράντα από αραχνοΰφαντα υφάσματα θα μας δώσουν τον αέρα του νησιού που όλοι αναζητάμε τις καλοκαιρινές βραδιές και θα αποτρέψουν τα έντομα. Τοποθετήστε μία ράγα κουρτίνας κατά μήκος μπροστά από τον οδηγό της τέντας σας και κρεμάστε την κουρτίνα όπως θα κάνατε και στο σαλόνι σας.


4. Δώστε boho διάθεση με ανθεκτικά καλοκαιρινά χαλιά κατασκευασμένα από ψάθα ή ίνες αλέκιαστες. Τα χαλιά αυτού του είδους με γήινες αποχρώσεις είναι μεγάλη τάση φέτος τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού.


5. Μια καλοκαιρινή νότα μπορεί εύκολα να προστεθεί μέσα σε μικρές η μεγάλες γυάλες. Μαζέψτε μερικά βότσαλα, κοχύλια και λίγη άμμο σε έναν από τους περιπάτους σας στη θάλασσα και φυλάξτε τα μέσα σε γυάλες. Διαφορετικά τοποθετήστε τα σε μία πιατέλα πάνω στο κεντρικό τραπέζι της βεράντας ή ακόμη και στο έδαφος και «φωτίστε τα» υπό το φως των κεριών.




267 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page